uFeel.me
НЕ СЕ ПЛАШИ...
Автор: dobromirpenkov,  16 май 2011 г. в 10:53 ч.
прочити: 424

НЕ СЕ ПЛАШИ

Не се плаши,
че трепнал днес от твойта хубост,
те гледам объркано с влажни очи
и бие сърцето забързано лудо,
изпълнено с нежни тревожни лъчи.

Не се плаши!
Аз само с думи те докосвам
и милвам те нежно с очи...
Събуждаш в мене нежен вопъл
и пълниш сърцето с щастливи сълзи...

Не се плаши,
че пия аз от твойта красота -
объркана, тревожна, дива...
Защото я превръщам във слова
и правя те аз още по-красива.

11.05.2011г.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me