uFeel.me
НЕ СЪМ ТИ НУЖНА
Автор: mause76,  22 март 2011 г. в 20:16 ч.
прочити: 395

Опитай се без мен да живееш                  

и пак ще почнеш да се смееш

Искам само ти да си щастлив

и някой ден да ми простиш.

 

Изпълних те със болка и омраза

за това че любовта си ми показа.

До кога ще чакаш своя ред?

Обърни се и продължи напред.

 

Аз жена съм пълна със проблеми

не се надявай ти на никакви промени.

Намери си кротка сладка и послушна,

такава като мен не ти е нужна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me