uFeel.me
НЕ ПРЕСТАВА ЛИСТОПАДЪТ
Автор: aza_9,  11 ноември 2012 г. в 07:49 ч.
прочити: 207


Във сърцето ми
вали,
не престава листопадът,

от въпросите
боли
и сърцето тъжно, страда.


Прегърни ме,
прегърни
и недей, недей ме пита

за самотните ми
нощи, дни
и за болката прикрита.


Нощите ми
изпълни
със забравата горчива,

прегърни ме,
прегърни,
направи ме ти щастлива.

Тази нощ
не си фантом...
Тук ли си? Не си отивай...





aza_9

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me