uFeel.me
НЕ ОБРИЧАМ СЕ В ЛЮБОВ
Автор: linapaint,  7 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 490

Виж ме,
не съм ли аз красива!
Погледни ме,
нима не виждаш моите очи!
За тебе всичко ще направя!
Момче ,на моите мечти,
дълго време аз те търся!
И...забрави,
оная - дето не може да обича!
Забрави я!
Ето, мен...
Обърни сърцето си към моето,
прахът от него ще изтрия,
ще блеснат твоите очи,
и аз няма веч да виждам,
твоите сълзи!
И в тях отново ще изгреят,
безброи искри огрели моите коси!
Ела,ето моята ръка за вечност!
Не обричам се в любов - знам ти сам ще я усетиш,
тя море за теб - за твоята любов ще е!
И нека бъдем в небесата,
като два гълъба - свободно литнали,
любов един на друг да посветим!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me