uFeel.me
НЕ НА ПРАЗНО
Автор: geriii,  9 май 2011 г. в 13:05 ч.
прочити: 354
Не на празно спомени оставих,
по всичко до което се допрях.
Не на празно с огън те направих,
да ти е топло всеки ден и час.
Не -стените не бледнеят,
макар да няма слънце в този дом.
И дървото на живота не старее,
то е с корени в сърцето впити,
и твоята кръв- вода е там.
Не на празно се раздавах...
не на празно те оставих...
и в мисли сътворих те пак.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me