uFeel.me
НЕ МОГА ТИХО ДА ОБИЧАМ
Автор: blaskov,  7 септември 2012 г. в 21:01 ч.
прочити: 384
Не ме променяй- пак съм аз,
пред теб отново коленича.
Не съм прозорец, а елмаз,
не мога тихо да обичам.


Мечтая урагани, взрив,
любов, която да се помни...
И да крещя, че пак съм жив,
че искам тържества, не спомени.


Вървя ли, в мен се прилепи,
не позволявай да се срина.
Надежда търся в две очи,
във твоите очи, любима.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me