uFeel.me
НЕ МИ ГО ВЗЕМАЙ
Автор: fenix,  24 септември 2012 г. в 22:48 ч.
прочити: 605
Не ми го вземай Господи. Недей!
Без него аз не мога да живея!
Недей да се превръщаш във злодей,
аз слаба съм... не ще да оцелея!

Не ми го вземай Господи, че аз,
със него ще замина, като сянка...
Не ми е нужен този земен свят,
не виждам ли познатата осанка.

Не ми го вземай Господи, страхът,
душата ми прояжда със съмнение.
Не позволявай, моля те мъжът,
когото любя да плени забвение.

Не ми го вземай Господи. Недей!
Не искам нищо, само да сме двама.
Животът  ми безсмислен е трофей,
не ти го искам него щом го няма!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me