uFeel.me
НЕ МИ Е НУЖНО УТРО НАД БОЯНА
Автор: bohem,  5 май 2013 г. в 18:31 ч.
прочити: 446
© Николай Дялков
 
Торнадо ли си, слязло над Маями?
Цунами ли, заляло Фукушима?
Навлезе във душата и в плътта ми
и стана мое Лято, моя Зима.
Дори дръглив – от теб да се отърся
и в Космоса си сам да пия бира –
пак твоята Вселена ще потърся,
защото в нея моят свят се сбира.
Не са ми нужни – утро над Бояна
и нощите над някакви Кариби.
В косата ти – тайфунно разпиляна,
разпусната, без шноли и без фиби
танцувам тука с твоето торнадо
и плувам сред вълните ти “Цунами” –
дори да си торнадо от Канада
или да си цунами от Бахами. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me