uFeel.me
НЕ МЕ ТЪРСИ
Автор: jjb92,  22 юли 2011 г. в 21:50 ч.
прочити: 359
Не ме търси, аз няма да се върна
недей да таиш надежда за това,
аз няма никога да те прегърна
и не ще погалиш моята коса.

Не ме търси в сълзите на росата
във стихове и птича песен
не ме търси в усмивките на хората
нито пък в плачештата есен.

Не ме търси, в  друга ще се влюбиш
като стара снимка забрави ме
с мене само времето си губиш,
а ако се върна- изгони ме!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me