uFeel.me
НЕ МЕ ОСТАВЯЙ ДА СИ ТРЪГНА
Автор: Slava56,  24 август 2008 г. в 13:22 ч.
прочити: 590
Ослепяваш...
Не е нужно да виждаш -
усещай ме!

Оглушаваш...
Не е нужно да чуваш -
усещай ме!

Губиш вкуса си...
След мен и без туй
едва ли ще искаш
друга да вкусиш.

Отдаваш се...
Нищо за себе си не оставяш.

"Сам...
Празен...
Нищо..."

Нищо подобно!
В теб съм цялата!

Просто
не ме оставяй
да си тръгна...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me