uFeel.me
НЕ МЕ ОБИЧАЙ САМО ЩАСТЛИВА...
Автор: aza_9,  24 март 2011 г. в 19:35 ч.
прочити: 361


НЕ МЕ ОБИЧАЙ САМО ЩАСТЛИВА,
ЗАРОНИЛА ЗВЕЗДИ ОТ СМЯХ .
ОБИЧАЙ МЕ И КОГАТО ДИВА,
СЕ ЛУТАМ АЗ ОТ БРЯГ КЪМ БРЯГ.

ТОГАВА ОБИЧ ТИ НЕ ПЕСТИ,
ПРИЛАСКАЙ СЪРЦЕТО НАТЕЖАЛО,
ВГЛЕДАЙ СЕ В МОИТЕ ОЧИ
И ВИЖ - ЛЮБОВ СЪМ ЦЯЛА.

ТИ СИ ДОБРОТО МИ НЕБЕ,
В КОЕТО ЩАСТЛИВА СЪМ ЛЕТЯЛА
С РАЗПЕРЕНИ РЪЦЕ - КРИЛЕ,
ТВОЯ ПЛЕННИЦА, ПТИЦАТА БЯЛА.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me