uFeel.me
НЕ ИСКАМ ДА ТЕ МОЛЯ ДА ОСТАНЕШ
Автор: maikal_georg,  30 юли 2011 г. в 16:55 ч.
прочити: 181

Та, ти това не заслужаваш!

Разчиташ, че ще бъда твърд.

Да действам грубо пък –едва ли.

Помисли ли?

Или  реши - спонтанно!

Както чувствата заспали,

някога – взриви?

Защо ни трябваше?

Години пропилени

с илюзии да захранваме и

съживяваме

умрели чувства

в нашите души?

Тогава бяхме много млади,

с много и безценни дни.

Надявам се,

че днес не съжаляваш.

Отиваш си от нещо недовършено.

Погрешно почнато,

невъзможно и не свършващо.

Но к`во ти пука?

Теглиш нов билет.

Било какво било.

Напред!

След теб

бразда безплодна

със семена отвяни.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me