uFeel.me
НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ГУБЯ
Автор: blaskov,  10 май 2012 г. в 16:11 ч.
прочити: 422
Притисни се до мен, усети ме,
в косата ми рови се като гребен.
На пиедестал окачвам твойто име,
обичам те, за тебе съм потребен.


Аз твойто тяло нежно ще целувам,
като икона ще те нося в мен.
В съня си само тебе ще сънувам,
ще те желая вечно - в нощ и ден.


Ще те зова тъй както рибата водата
и както птицата - простора люби.
Обичам те, подавам си ръката
и повече не искам да те губя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me