uFeel.me
НАУЧЍ МЕ
Автор: fenix,  14 май 2013 г. в 21:27 ч.
прочити: 701

Научѝ ме да любя спокойно -
без очакване, ревност и страх.
Да не връщам със лихвите, двойно,
всяко чувство на щастие, смях.

Научѝ ме да бъда смирена.
Ветровете във мен укротѝ.
Да не бъда все аз наранената,
със прекършени детски мечти.

Научѝ ме до край да раздавам,
но да пазя и зрънце за мен.
Пак сърцето с любов да отдавам,
но със мисъл за другия ден...

Научѝ ме как теб да обичам,
искам толкова силно това...
Но спокойно, почти като вричане,
върху твойте силни крила.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me