uFeel.me
НАШАТА ЛЮБОВ
Автор: cvetian,  2 април 2011 г. в 19:41 ч.
прочити: 450
Любовта ни като пролет разцъфтява,
носи радост тя на теб и мен.
Във душите нежна музика навява
и щастливи тя ни прави всеки ден.
Обичта ни силна и потребна,
ни понася във небесни висини.
Тя е чиста, свята, нежна,
със мечти дарява всичките ни дни.
Трябва много да я пазим, мили.
От ненавист, лоши хора, от беди.
И от завист, и от гняв да я опазим
- да пребъде до последните ни дни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me