uFeel.me
НАРИСУВАЙ МИ НЕЩО КРАСИВО ! (2)
Автор: ireta,  10 март 2009 г. в 00:14 ч.
прочити: 185
Нарисувай ми нещо красиво, ЛЮБОВ!
По стъклото на движещата се цветна градина.
Стопли ме с красива усмивка сега.
Прегърни ме от разстояние. Да не загина!

Нарисувай ми нещо красиво, ЛЮБОВ!
С палитра цветна от твоите очи.
Пусни си KARAS за из път...
Изпрати ми сноп от топли лъчи.

Нарисувай ми нещо красиво, ЛЮБОВ!
Погледни ме така, както преди!
В очите ти потъвам дълбоко, с копнеж.
По тялото ми сложен пъзел реди...

Нарисувай ми нещо красиво, ЛЮБОВ!
И не го никога изтривай.
Мечтите ми са високо, и летят с теб.
В очите ми себе си откривай.

Нарисувай ми нещо красиво, ЛЮБОВ!
По стъклото на движещата се цветна градина.
Стопли ме с топла прегръдка. Ти можеш!
Прегърни ме силно, да не загина...


НАРИСУВАЙ МИ НЕЩО КРАСИВО,ЛЮБОВ!...


10.03.2009 год.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me