uFeel.me
НАРИСУВАЙ МЕ
Автор: yuliya2006,  13 април 2013 г. в 20:45 ч.
прочити: 290
Нарисувай ме с боички,
в розово ме нарисувай.
И слънце - златно, ярко
нарисувай, как ме е огряло.

Нарисувай ме с боички,
харизмата хвани ми.
Влюбена в теб съм знаеш,
хвани мига, единствен той е.

Нарисувай ме с боички,
любовта ми нарисувай.
Очите ми, лъчи играят
и с твоите в танго въртят се.

16.01.2009

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me