uFeel.me
НАРИСУВА МЕ
Автор: fenix,  12 април 2013 г. в 17:14 ч.
прочити: 304
На кон препускаща из твойте мисли.
( Така ме изрисува във душата ).
Макар не осъзнала много истини,
почувствах се свободна и крилата.

Красива, полетяла сякаш с вятъра.
В очите ти с коси - атлаз - преминала.
Докоснала за кратък миг съдбата ти,
потрепна знам душата ти - изстинала.

Ръцете ти целунал Бог със чувствата.
На четката ти всичките подвластни са.
С най-цветното от всичките изкуства,
възможностите, зная, необятни са...

Грациозно своя ход забавя времето,
и коня ми към тръс спокойно мина.
Погален нежно отстрани със стремето
погледна те в очите и премигна.

Юздите му хвани и дръж ги здравата,
че бързоног го четката направи.
Ако желаеш да сме вечно двамата,
сложи отдолу свойте инициали!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me