uFeel.me
НАПРАВИХ ТИ КАФЕ
Автор: d2,  25 март 2013 г. в 23:56 ч.
прочити: 440

Ще се събудиш красива
във утрин от слънце лъчиста
и още топло сънлива
добро
утро шепнеш с усмивка.


Ухание с дъх на кафе
ще се смеси напълно с твоя.
Ще налея в чашите две
със обич , с горчилката моя.


Ще гледаш кротка и нежна,
така с ръце лицето подпряла.
В очите твои с надежда
е плаха радост пак засияла.


Ще се усмихнеш  слънчева,
мило, топло очите ти греят.
Мечтите никнат от зрънце,
нали за обич всички копнеят!


28.09.2009

Писма до графиня Д

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me