uFeel.me
НАПИСАХ СТИХ
Автор: Kubrat,  28 юни 2011 г. в 14:24 ч.
прочити: 269

Написах стих,

любовен стих!

За тебе стих,

прекрасен стих!

Ти си нежната жена,

мила, добра!

Все за теб мечтая,

само теб желая!

Моя любов!

Аз съм готов…

Искам да те видя,

съдбата да предвидя!

В този миг и час,

тръгвай сейчас!

Много ти внимавай,

но не закъснявай!

С този транспорт,

търси телепорт!

В бъдещето чудно

ще летиме будно!

Във космолет,

двама със теб!

Далеч от Земята,

ще видим звездата.

На любовта,

в края на света!

Моя съдба,

на сън летя...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me