uFeel.me
НАМЕРИХ ТЕ...
Автор: pyfi,  21 януари 2010 г. в 09:03 ч.
прочити: 483
НАМЕРИХ ТЕ...
след толкова години само,
когато право нямам аз
дори на твойто рамо
да се облегна в този час.

НАМЕРИХ ТЕ...
когато във сърцето
грозно зееше една
дълбока рана и нелепо
се смееше сама.

НАМЕРИХ ТЕ...
когато вяра не остана
в скапания ми живот,
и дива, озлобена
живеех като скот.

НАМЕРИХ ТЕ...
обикнах те и ето
живота ми се промени.
Благодаря за любовта, която
безрезервно ти ми подари.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me