uFeel.me
НАМЕРИ МЕ
Автор: aza_9,  2 април 2011 г. в 17:56 ч.
прочити: 362
                                                                                                                 


АЗ ЗНАМ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВАШ

НЯКЪДЕ ПО СВЕТА,

А МОЖЕ БИ И ТИ ТЪГУВАШ,

 КАТО МЕН ТАИШ МЕЧТА

И ДУШАТА ТИ МЕ ТЪРСИ-



НЕСПОДЕЛЕНА, БЕЗУТЕШНА,

      С УМОРЕНИ КРИЛЕ ЛЕТИ       

И ПРАВЕДНА, И ГРЕШНА...

ЕЛА, АЗ ОЩЕ СЪМ КРИЛАТА,



В ГНЕЗДОТО НА ПРАЗНИЯ ДОМ.

ТЪГУВАТ НЕБЕТО И ЗЕМЯТА

И ТЕ ОЧАКВАТ МЪЛЧЕШКОМ...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me