uFeel.me
НАКАЗАНИЕ
Автор: sandra,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 445
Ще те забравя, трябва да успея,
ако искам да живея!
Ще те накажа със забрава,
защото човек спира да съществува тогава!
Това е най тежкото наказание,
живота ти за друг човек спира,
жалко, но за него той
просто умира!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me