uFeel.me
НАД ЦЪФНАЛИЯ ЛЮЛЯК
Автор: hadjito,  30 май 2013 г. в 19:56 ч.
прочити: 279
Над люляците, в свежи аромати,
изгрява слънцето над спящата земя.
С лъчите си целува всеки лист
и всеки цвят.
Така и моето сърце с лъчите щедри
на своята нестихваща любов,
докосва с топлина и много нежност
лицето ти и всяка твоя клетка.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me