uFeel.me
НА ТРЪГВАНЕ
Автор: rubicon_,  10 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 397

Не искам в нищо да те обвинявам,

любовта не може да се съди,

тя може да осъжда, без да извинява,

тръгна си, а любовта не може да се пъди.

 

Не мога да те обвинявам,

любовта не дава обяснения,

аз трябва да си заминавам,

раздялата не иска пояснения.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me