uFeel.me
*НА ТЕБ*
Автор: mechtaq_za_teb,  26 януари 2009 г. в 08:33 ч.
прочити: 582

Аз зная вече! Смисълът отново е във мене,
а този смисъл днес за мен си само ти!
Отново за една любов дошло е време!
Времето за обич, нежност и мечти!

Аз трепвам винаги при нашите целувки!
Прегръдките ме пращат пак щастлива да летя!
И двамата така пречистени танцуваме,
а очите ни са пълни само с светлина!

Какво, кажи ми, повече на този свят да искам?
Освен да зная, че съм влюбена и съществувам?
Каквото търся в теб, аз просто го намирам.
И зная, истинско е, и вълшебно. Не сънувам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me