uFeel.me
НА РАЗДЯЛА
Автор: rozalin,  18 август 2008 г. в 20:00 ч.
прочити: 354
И нека да ти кажа :"Сбогом..."
На раздяла всичко в нас боли...
Разлиствам уморените си чувства -
за теб сърцето ми гори...

Любовта е дар божествен...
Тя е миг от вечността...
Вселенските закони съградихме,
а сега мълчим, мълчим...

Обичам те дори и разделени...
Душата ми за теб ридай...
Стене в унес и обречена,
но в живота - никога на колене!

Обичам те!

18.08.2008г.
Галина Москова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me