uFeel.me
НА РЪБА НА БЕЗКРАЯ
Автор: fenix,  16 ноември 2012 г. в 16:55 ч.
прочити: 360
Говори ми за любов! Говори ми за вечери южни...
С мен бъди, но във този живот, че дела са ни нужни.
Изплети ми от нежност венец и вплети си душата.
Аз ще бъда покорен агнец, ще съм блага и свята.

Ще отворя аз тежки врати, все за теб ще милея...
Ще изгреят в очите звезди, със Сатурн ще се слея.
Ти ще бъдеш във мойто небе лунен лъч и надежда.
Ще си смисълът в мойто сърце, що към рая отвежда.

Ще изгаряме в тази любов, ще горим от копнежност.
Ще превърнем телата си в зов зажадняли за нежност.
Две души, две сърца, две тела на ръба на безкрая.
Говори ми тази нощ за любов! Само тебе желая!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me