uFeel.me
НА ПЕСЕНТА ТИ ОГНЕНИТЕ СЛОВА
Автор: aza_9,  2 юни 2011 г. в 17:57 ч.
прочити: 229
-ПОСВЕТЕНО-

КАК ИСКАМ
НЕЖНО ДА ЦЕЛУНА
НА ПЕСЕНТА ТИ
ВЕЧНИЯ КОПНЕЖ,
ДА ЗАВЪРЖА
СКЪСАНАТА СТРУНА,
ДА НЕ УСЕЩАМ
ДИВИЯ ПЛАМТЕЖ,

КОЙТО- ОГНЕН,
ВЛЯВО МЕ ГОРИ
И ОТКЛЮЧВА
У МЕН ГОРЕСТТА,
НА СЛУЧЕНАТА
ДЪЛБОКО В СЪРЦЕТО
НЕУТЕШИМА,
БОЛЕЗНЕНА САМОТА.

С МОЛИТВЕН ШЕПОТ
С ТЕБ СЕ СБОГУВАМ,
А В СЪРЦЕТО-
СТРАННА ТИШИНА,
НО В ДУШАТА СИ
АЗ ВИНАГИ ЧУВАМ
НА ПЕСЕНТА ТИ
ОГНЕНИТЕ СЛОВА...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me