uFeel.me
НА ПЪТ СМЕ
Автор: aza_9,  13 ноември 2012 г. в 06:44 ч.
прочити: 205


Да се вслушаме
в шепота на сърцата,
да пречистим с теб
душите си
и нека да е есен,
и нека падат листата,
но да се усмихнем,
да скрием сълзите си.

Своите сълзи
в шепа ще събера
и в река от обич
ще ги превърна.
А от огъня в очите ти
аз ще разбера,
че отново при мен
ти си се върнал.

Не се страхувай,
просто ме вземи
и силно ме обичай,
при мен остани.
Вдигам наздравица
за оставащите дни,
любов да пием
тази нощ, до зори...

Дарявам ти сърцето си
с любовта
и не искам аз клетви
лъжливи.
Искам да се обичаме,
само това.
Вече сме на път ние 
и си отиваме...

aza_9

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me