uFeel.me
НА НИКИ
Автор: dadi281,  3 април 2011 г. в 09:52 ч.
прочити: 224
Как бързо годините минават,
сребро в косите ти блести,
но хубави неща оставят
изминалите дни.

Живеехме с една любов гореща,
осмисляна след толкоз кратки срещи,
преминала през толкова съмнения
и непроменена след толкова вълнения.

Радостта от срещи-после пак сбогуване
и много спомени в сърцето разлудувани.
Тъй дълго чаках корабът най-сетне да пристане,
да излекувам своите рани и да дочакам своя ден.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me