uFeel.me
НА НЕГО...
Автор: korina73,  3 юли 2008 г. в 13:24 ч.
прочити: 360

Като гледам уморените ти ръце -
как да не ги докосна с обич?
Като гледам уморените ти очи -
как да не ги целуна, кажи?
Като гледам себе си в тебе
се виждам красива,
как да не те обичам,
как да не чакам все теб?
И продължавам да виждам
обожанието ти, любовта...
Как да не остана аз вярна
на онази детска мечта?
Като знам как прости
онази, моята лудост,
със която така нараних
и достойнството твое,
и доверието ти в мен,
но ти си добър.
най-добрият
за мене
и прости...
за което,
-БЛАГОДАРЯ ТИ, ЛЮБИМИ!
Да страдам АЗ -
съм готова.
Да си тъжен Ти?
Никога ...
Веднъж вече прости...
Обичам те...
И нека не са уморени
твойте красиви очи!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me