uFeel.me
НА МОЯ ВЯТЪР
Автор: Lidis,  12 ноември 2012 г. в 15:40 ч.
прочити: 327


Моят вятър сънува
сънища в светлина
и в съня си не знае,
че съм с него била.

Моят вятър мечтае
да е с мен по света
и наивен не знае,
че е в мойта душа.

А душата сияе,
плувнала в светлина
и танцува в безкрая
танца на любовта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me