uFeel.me
НА ИНАТ
Автор: fenix,  2 януари 2013 г. в 19:38 ч.
прочити: 332

Поиска да играем на инат...
Щом тъй решил си, да е тъй тогава.
... Но не инатът движи този свят
и ще загубим, както вечно става.

Седиш във своя ъгъл и мълчиш...
и аз мълча... това ми е стихия!
Не се опитваш да ми угодиш,
на криво стъпваш. Не на мене тия!

Играта ти обречена е знай...
но ти не вярваш още... и мечтаеш.
Оставям те безмълвно. Поиграй!
Какво те чака още ти не знаеш.

А всъщност кой печели от инат...
Така любов и връзка се не прави.
Отдаденост е нужна в този свят!
Какви сме инатчии празноглави.

... Но все пак първа няма да се дам.
макар да знам, че тъй ще се погубим.
Всеки по пътят си ще тръгне сам...
с инат играта двама ще загубим.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me