uFeel.me
НА ЕДНИ УСТНИ РАЗСТОЯНИЕ
Автор: dobromirpenkov,  16 януари 2011 г. в 14:24 ч.
прочити: 444
 


Притисни ме така!
Да се слеят луди телата!
Без да стигат до Там -
да останем жива жарава!
Остави ме така -
на едни устни разстояние...
Да изгаря плътта,
полудяла в очакване!
Докосни ме едва...
Да стана нежен вопъл,
спрял се там на ръба,
опиянен от докосване...
Остави ме така...
Искам времето да спре
в твоята нежна ръка...
Да стана безкрайно  море,
дето жадно чака брега...
Моля ти се, омагьосай ме!
Да остана така!
О, не спирай! Докосвай ме!
Да не гасне страстта!
Лъчи от мене струят...
Аз съм нежно сияние...
Остави ме така...
На едни устни разстояние...

16.01.2011 г.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me