uFeel.me
Музата с твоето име тъга
Автор: kras,  29 януари 2009 г. в 18:10 ч.
прочити: 320

Докога ли за тебе ще пиша,

моя музо със име тъга??

Докога ли по теб ще въздишам,

свойте рими когато редя??

Докога ли все стихове тъжни,

тази твоя душа ще твори,

в тях за никому зная ненужни,

пак оплаквам разбити мечти...

Във словата сълзите си лея,

всяка болка изплаквам така,

в мен без тебе поет не живее,

ти осмисляш любими стиха...

... моя музо със име тъга!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me