uFeel.me
Музата ми си замина
Автор: Robbert,  22 юли 2010 г. в 09:13 ч.
прочити: 342






          Музата ми си изключи телефона
          и даже скайпа си смени,
          взема си дрехите и два три тома
          със стихове и без сълзи
          с едно такси набързо си замина
          без \"Сбогом\" и \"Довиждане\" дори.
          Да плача, да се смея ли, не зная
          за кой ли път Съдбата се гневи
          при поетче младо тя замина,
          дано го вдъхновява със сълзи.
          А тука Музи всеки ден пристигат,
          събличат се, на пясъка лежат,
          поетите оглеждат - не придирят
          щом искат някого да „вдъхновят”.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me