uFeel.me
Муза
Автор: aurora,  20 ноември 2009 г. в 16:45 ч.
прочити: 267
Аз така те обичам. Камбанено
във душата ми радост звъни
и ритмично пулсират желания.
Но така ме и ти обикни!

Аз така те обичам. Хармония
в мен трепти на сърцето ми в такт.
С теб денят е красива симфония.
Но и ти обикни ме така!

Аз така те обичам. Цигулчено
всеки спомен със теб ми звучи.
Всеки миг с теб е нежно съзвучие.
Но така обикни ме и ти!

Любовта ми към тебе е музика,
породена от твойта ръка.
Докосни ме и аз ще съм музата
да обичаш и мене така!

20.11.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me