uFeel.me
Мразя
Автор: zlina_88,  22 август 2008 г. в 12:39 ч.
прочити: 499

Мразя денят, в който ти си замина.

Мразя часът, в който каза ми "край".

Мразя минутите щастливо отминали.

Мразя секундите в нашия рай.

Мразя ръцете ти жадни за обич.

Мразя лицето ти търсещо смях.

Мразя усмивката топла и строга.

Мразя те целия - даже без страх.

Мразя да казваш, че цяла съм твоя.

Мразя да мислиш за други жени.

Мразя да крия аз мъката своя.

Мразя че всичко това ти простих...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me