uFeel.me
Мразя
Автор: Insensibilis,  8 август 2011 г. в 00:58 ч.
прочити: 356
Ах, как мразя позите фалшиви
Ах, как мразя думите лъжовни
Ах, как мразя маските превзети
и ласките фалшиво любовни.

Ах, как мразя някой \"Обичам те!\"
нежно да шепти,
а след секунда \"Мразя те!\"
да крещи.

Ах, как ненавиждам лъжата,
измамата, преструвката...
любовта неискрена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me