uFeel.me
Мразя те
Автор: janny,  14 юли 2008 г. в 10:39 ч.
прочити: 267

Мразя те!

Мразя твойта красота!

Мразя устните, очите ти!

Мразя твоето ухание!

Мразя и сърцето ти от лед.

Мразя това, че съществуваш.

Мразя мисълта за теб.

Но мразя и лъжата,

в която се опитвам да повярвам -

лъжата, че те мразя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me