uFeel.me
Мразя те
Автор: lepart,  18 март 2011 г. в 22:30 ч.
прочити: 236
Можеш ли да почувстваш, моята омраза,
която днес към теб изпитвам?
Гневът превзел ме е като зараза,
и в мислите си те разпитвам.

Кажи ми,в него ти какво видя?
С думи ли успя, да те омае?
Или впечатли те с лъскава кола,
и с пари на които бройката не знае!

Ако си с него за пари,
означава че си се продала.
Съвеста си чиста къде я скри?
Не осъзнаваш ли ,че си ме предала?

Ти знаеш,че предателствата не прощавам,
затова не искам,спомени за нас да пазя.
Сега ти казвам,нищо че за тебе съжалявам,
обичах те, но от  днес започвам да те мразя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me