uFeel.me
Мръсница
Автор: VZ_Dobreva,  18 юли 2011 г. в 14:46 ч.
прочити: 166

И пак в прегръдките на чужд се хвърлям. 

И пак целувам и галя със затворени очи. 

И уж съм чужда, а в съня преследваш ме ти. 

И уж бях истинска и честна, вярвах в любовта, 

а вече дори забравих чии ръце хващах. 

И уж щях до гроб да съм ти вярна, но друго вижда се отстрани. 

И никой не може да чете мисли, за да знае как боли. 

И никой вече не може да ме промени. 

И хубаво, че не можеш да ме видиш, за да ме намразиш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me