uFeel.me
Мръсница на нощта
Автор: stasityy,  30 май 2013 г. в 20:00 ч.
прочити: 273
Ако когато бях малка някой ми бе казал,
че като порасна ще съм играчка в мъжките ръце,
щях да си пожелая никога да не пораствам...

Но сега когато съм голяма
и вътре в мене бие лудо моето сърце,
сърце което бе готово да обича до полуда,
човека който се опита да го излъже в него да се влюби!

За първи път попаднах аз на таз игра,
да се опитат да ме направят \"Лесната жена\"....
Да се опитам да задоволя мъжките копнежи,
да бъда аз \"МРЪСНИЦА НА НОЩТА\"

Добре че от малка се научих да не се поддавам,
винаги в мъжете аз да се съмнявам...
На думите красиви да не вярвам,
от ласките им нежни бързо аз да бягам!!!

ЗАЩО?
Защо мъжете търсят \"Лесната Жена\"?
Толкова слаби ли са те ....не мисля !
А може би защото в тези времена,
всяко момиче готово е на всичко за пари и слава???

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me