uFeel.me
Мрак и тишина
Автор: pepe_jeans`f,  12 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 575
Пак настъпва мрак и тишина,
вечерта бавно измества деня.
Пак съм тук, за теб аз горя.
Но къде си ти,
знаеш ли...Липсваш ми...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me