uFeel.me
Можеш ли?
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 1135
Можеш ли да обичаш?
Не. Но аз,
аз те обичам…
Обичам очите ти,
затворени зад мелодията
на топлата нощ.
Обичам косите ти,
разпилели чувствата
върху възглавница.
Обичам устните ти
потръпващо усмихнати
за някой друг.
Студът прониква в одеалото...
Събуждам се.
Студено е.
Ти си до мен.
Лека нощ скъпа!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me