uFeel.me
Можеш ли да забраниш мечтите?
Автор: zorry,  23 юли 2010 г. в 18:52 ч.
прочити: 257
Изгубен бе ключът от клетката,
заключих в нея своята душа,
изгубен бе от мен самата,
за да дам на твойта свобода...

Тясно е и въздухът не стига,
а да полети навън копнее пак,
дори сама да е,а не със твоята,
мечтае тайно за безкраен бяг!

Можеш ли да забраниш мечтите?
Ако можеш,по-добре го направи!
Но ако чувстваш се и ти безсилен,
мечтай...мечтай за мен и ти!

Решетките не спират мислите,
те, мислите, стоманата топят
и сливат се със нея безразборно,
и превръщат красотата в сплав.

Изгубен бе ключът от клетката,
заключих в нея своята душа...
Ключа недей да търсиш,късно е!
Ще стопя стоманата сама.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me