uFeel.me
Може би
Автор: Teo,  19 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 325
Може би обичам те сега,
а може би не те обичам,
за мен това не е игра
и на сън името ти сричам.

Ти в живота си на кръстопът,
дори не знаеш колко си объркана,
не намираш своя път
и в душата ти е разбъркано.

Пожелавам ти от все сърце
да си с онзи който ти обичаш.
Нека ти даде криле
и в поля от щастие да тичаш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me