uFeel.me
Може би
Автор: RaYoRa,  13 февруари 2010 г. в 19:25 ч.
прочити: 275
Може би е само мисъл 
Може би е само сън
Стоя навън... И чакам...
Чакам да те видя...
Може би е всичко... Или е само днес
Но давам всичко да съм с теб 
И всеки сън е мисъл
Всяка мисъл е лъжа
Лъжа себе си че мога да те имам
И как боли от всичкото това...
Прегърнала съм цялата мечта
И стискам здраво 
Не мога да изгубя и това...
Прехапвам устни 
Каква измама
Такава ли е любовта...
Една лъжа... Лъжа за двама...
А истина за влюбено сърце
Крещя с всичка сила...
Обичам те... Дано някога го разбереш...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me