uFeel.me
Може би любов
Автор: gerrda,  28 септември 2010 г. в 21:54 ч.
прочити: 412


Под жълтите прищевки на сезоните
оставих капка зряла тишина,
прелюдии за нежност, стоплени
от сънената болка на деня...


...Където ти си всичко зримо,
стаило в мен изплакана тъга,
където съживяваш непростимо
във дланите ми тиха любовта...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me